صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 4 شهریور 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1404، جلد ۲۲، شماره ۱۶۵
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
استفاده از پوششهای خوراکی برپایه صمغ گیاه گوار و اسانس آویشن شیرازی جهت بهبود کیفیت آریلهای انار رقم زاغ در دوره انبارمانی
1404/5/30
-
۲ بار
۲
تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت حاوی عصاره میوه زرشک و اسانس پیاز بر افزایش ماندگاری اکسیداتیو گوشت سینه مرغ
1404/5/30
-
۳ بار
۳
بهینه سازی ظرفیت امولسیون کنندگی و پایداری امولسیون پروتئین سبوس گندم
1404/5/30
-
۳ بار
۴
بهینه سازی و بررسی سینتیک فرآیند شفاف سازی آب هویج سیاه با استفاده از آنزیم پکتیناز
1404/5/30
-
۲ بار
۵
تولید آب میوه پروبیوتیک انبه و پرتقال: بررسی ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC ۱۶۴۳
1404/5/30
-
۳ بار
۶
ویژگیهای بافت، قابلیتپذیرش و شمارش باکتریهای آغازگر ماست همزده کم-چرب حاوی آنزیم ترانسگلوتامیناز و صمغ فارسی
1404/5/30
-
۳ بار
۷
تهیه امولسیون های پر شده با ژل بر پایه روغن کانولا-هیدروژلاتور های مختلف (ژلاتین، آگار-آگار و زانتان) بعنوان جایگزین کره
1404/5/30
-
۲ بار
۸
مطالعه تاثیر پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی بر برخی ویژگی های فیلم نانوکامپوزیت پلیاتیلن/ نانورس
1404/5/30
-
۳ بار
۹
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله بادام شیرین به وسیله پیش تیمار فراصوت و آنزیم آلکالاز
1404/5/30
-
۳ بار
۱۰
بررسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و شرایط فرایند بر زمان خشک شدن و کیفیت برشهای ملون خشک شده با طرح تاگوچی
1404/5/30
-
۳ بار
۱۱
ترکیبات، پتانسیل آنتی اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر سمیت سلولی عصاره آبی انجبار: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی
1404/5/30
-
۲ بار
۱۲
تولید ژله خوراکی فراسودمند از پکتین کلاهک کدو حلوایی استخراج شده به روش ماکروویو
1404/5/30
-
۳ بار
۱۳
تولید و بررسی خواص فیلم زیست تخریب پذیر آنتی اکسیدانی برپایه آرد کدوسبز حاوی نانوذرات کیتوزان بارگذاری شده با اسانس رازیانه
1404/5/30
-
۳ بار
۱۴
مروری بر نانوکپسول سازی در صنایع غذایی: فناوری، کاربردها و چالشها
1404/5/30
-
۳ بار
۱۵
بررسی اثرات پروبیوتیکی و ضدمیکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش سویای جوانهزده
1404/5/30
-
۳ بار
۱۶
مطالعهای بر فعالیتهای ضدمیکروبی، آنتیاکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی اسانس درمنه ایرانی
1404/5/30
-
۳ بار
۱۷
ارزیابی پتانسیل آنتیاکسیدانی، ضدباکتریایی، فنولی و فلاونوئید کل اسانس درمنه سیبری در شرایط آزمایشگاهی
1404/5/30
-
۳ بار
۱۸
جایگزینی آرد گندم با آرد پوست هندوانه در تولید نان باگت
1404/5/30
-
۳ بار
۱۹
اثر پوشش خوراکی تلفیقی صمغ بالنگو و پروتئین آب پنیر بر ماندگاری توت فرنگی
1404/5/30
-
۳ بار
۲۰
بررسی سرعت انتشار رطوبت و سینتیک خشک شدن جوانههای کینوا در یک خشککن فروسرخ
1404/5/30
-
۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه