فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1404، جلد ۲۲، شماره ۱۶۵
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ استفاده از پوشش‌های خوراکی برپایه صمغ گیاه گوار و اسانس آویشن شیرازی جهت بهبود کیفیت آریل‌های انار رقم زاغ در دوره انبارمانی 1404/5/30 - Get XML Data ۲ بار
۲ تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت حاوی عصاره میوه زرشک و اسانس پیاز بر افزایش ماندگاری اکسیداتیو گوشت سینه مرغ 1404/5/30 - Get XML Data ۳ بار
۳ بهینه سازی ظرفیت امولسیون کنندگی و پایداری امولسیون پروتئین سبوس گندم 1404/5/30 - Get XML Data ۳ بار
۴ بهینه سازی و بررسی سینتیک فرآیند شفاف سازی آب هویج سیاه با استفاده از آنزیم پکتیناز 1404/5/30 - Get XML Data ۲ بار
۵ تولید آب میوه پروبیوتیک انبه و پرتقال: بررسی ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC ۱۶۴۳ 1404/5/30 - Get XML Data ۳ بار
۶ ویژگی‌های بافت، قابلیت‌پذیرش و شمارش باکتری‌های آغازگر ماست هم‌زده کم-چرب حاوی آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ فارسی 1404/5/30 - Get XML Data ۳ بار
۷ تهیه امولسیون های پر شده با ژل بر پایه روغن کانولا-هیدروژلاتور های مختلف (ژلاتین، آگار-آگار و زانتان) بعنوان جایگزین کره 1404/5/30 - Get XML Data ۲ بار
۸ مطالعه تاثیر پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی بر برخی ویژگی های فیلم نانوکامپوزیت پلی‌اتیلن/ نانورس 1404/5/30 - Get XML Data ۳ بار
۹ بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله بادام شیرین به وسیله پیش تیمار فراصوت و آنزیم‌ آلکالاز 1404/5/30 - Get XML Data ۳ بار
۱۰ بررسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و شرایط فرایند بر زمان خشک شدن و کیفیت برش‌های ملون خشک شده با طرح تاگوچی 1404/5/30 - Get XML Data ۳ بار
۱۱ ترکیبات، پتانسیل آنتی اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر سمیت سلولی عصاره آبی انجبار: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی 1404/5/30 - Get XML Data ۲ بار
۱۲ تولید ژله خوراکی فراسودمند از پکتین کلاهک کدو حلوایی استخراج شده به روش ماکروویو 1404/5/30 - Get XML Data ۳ بار
۱۳ تولید و بررسی خواص فیلم زیست تخریب پذیر آنتی اکسیدانی برپایه آرد کدوسبز حاوی نانوذرات کیتوزان بارگذاری شده با اسانس رازیانه 1404/5/30 - Get XML Data ۳ بار
۱۴ مروری بر نانوکپسول سازی در صنایع غذایی: فناوری، کاربردها و چالش‌ها 1404/5/30 - Get XML Data ۳ بار
۱۵ بررسی اثرات پروبیوتیکی و ضدمیکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش سویای جوانه‌زده 1404/5/30 - Get XML Data ۳ بار
۱۶ مطالعه‌‌ای بر فعالیت‌‌های ضد‌میکروبی، آنتی‌اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی اسانس درمنه ایرانی 1404/5/30 - Get XML Data ۳ بار
۱۷ ارزیابی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتریایی، فنولی و فلاونوئید کل اسانس درمنه سیبری در شرایط آزمایشگاهی 1404/5/30 - Get XML Data ۳ بار
۱۸ جایگزینی آرد گندم با آرد پوست هندوانه در تولید نان باگت 1404/5/30 - Get XML Data ۳ بار
۱۹ اثر پوشش خوراکی تلفیقی صمغ بالنگو و پروتئین آب پنیر بر ماندگاری توت فرنگی 1404/5/30 - Get XML Data ۳ بار
۲۰ بررسی سرعت انتشار رطوبت و سینتیک خشک شدن جوانه‌های کینوا در یک خشک‌کن فروسرخ 1404/5/30 - Get XML Data ۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه