این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 21 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1404، جلد ۲۲، شماره ۱۶۵
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
استفاده از پوششهای خوراکی برپایه صمغ گیاه گوار و اسانس آویشن شیرازی جهت بهبود کیفیت آریلهای انار رقم زاغ در دوره انبارمانی
1404/5/30
-
۸ بار
۲
تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت حاوی عصاره میوه زرشک و اسانس پیاز بر افزایش ماندگاری اکسیداتیو گوشت سینه مرغ
1404/5/30
-
۹ بار
۳
بهینه سازی ظرفیت امولسیون کنندگی و پایداری امولسیون پروتئین سبوس گندم
1404/5/30
-
۹ بار
۴
بهینه سازی و بررسی سینتیک فرآیند شفاف سازی آب هویج سیاه با استفاده از آنزیم پکتیناز
1404/5/30
-
۸ بار
۵
تولید آب میوه پروبیوتیک انبه و پرتقال: بررسی ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC ۱۶۴۳
1404/5/30
-
۱۰ بار
۶
ویژگیهای بافت، قابلیتپذیرش و شمارش باکتریهای آغازگر ماست همزده کم-چرب حاوی آنزیم ترانسگلوتامیناز و صمغ فارسی
1404/5/30
-
۹ بار
۷
تهیه امولسیون های پر شده با ژل بر پایه روغن کانولا-هیدروژلاتور های مختلف (ژلاتین، آگار-آگار و زانتان) بعنوان جایگزین کره
1404/5/30
-
۸ بار
۸
مطالعه تاثیر پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی بر برخی ویژگی های فیلم نانوکامپوزیت پلیاتیلن/ نانورس
1404/5/30
-
۹ بار
۹
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله بادام شیرین به وسیله پیش تیمار فراصوت و آنزیم آلکالاز
1404/5/30
-
۱۰ بار
۱۰
بررسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و شرایط فرایند بر زمان خشک شدن و کیفیت برشهای ملون خشک شده با طرح تاگوچی
1404/5/30
-
۱۰ بار
۱۱
ترکیبات، پتانسیل آنتی اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر سمیت سلولی عصاره آبی انجبار: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی
1404/5/30
-
۹ بار
۱۲
تولید ژله خوراکی فراسودمند از پکتین کلاهک کدو حلوایی استخراج شده به روش ماکروویو
1404/5/30
-
۹ بار
۱۳
تولید و بررسی خواص فیلم زیست تخریب پذیر آنتی اکسیدانی برپایه آرد کدوسبز حاوی نانوذرات کیتوزان بارگذاری شده با اسانس رازیانه
1404/5/30
-
۹ بار
۱۴
مروری بر نانوکپسول سازی در صنایع غذایی: فناوری، کاربردها و چالشها
1404/5/30
-
۱۰ بار
۱۵
بررسی اثرات پروبیوتیکی و ضدمیکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش سویای جوانهزده
1404/5/30
-
۹ بار
۱۶
مطالعهای بر فعالیتهای ضدمیکروبی، آنتیاکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی اسانس درمنه ایرانی
1404/5/30
-
۹ بار
۱۷
ارزیابی پتانسیل آنتیاکسیدانی، ضدباکتریایی، فنولی و فلاونوئید کل اسانس درمنه سیبری در شرایط آزمایشگاهی
1404/5/30
-
۱۰ بار
۱۸
جایگزینی آرد گندم با آرد پوست هندوانه در تولید نان باگت
1404/5/30
-
۹ بار
۱۹
اثر پوشش خوراکی تلفیقی صمغ بالنگو و پروتئین آب پنیر بر ماندگاری توت فرنگی
1404/5/30
-
۸ بار
۲۰
بررسی سرعت انتشار رطوبت و سینتیک خشک شدن جوانههای کینوا در یک خشککن فروسرخ
1404/5/30
-
۱۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه