فهرست مقالات
پژوهش های صنایع غذایی، 1404، جلد ۳۵، شماره ۲ | ||||||
ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
۱ | بررسی ویژگیهای پروبیوتیکی، آنتی اکسیدانی و ایمنی سویه Lactiplantibacillus plantarum sps۱ | 1404/5/14 | - | ![]() |
۹ بار | |
۲ | تأثیر تأثیر غنیسازی شکلات داغ با پودر زنجبیل بر خصوصیات کیفی آن | 1404/6/9 | - | ![]() |
۲ بار | |
۳ | افزایش امنیت غذایی و کیفیت نانوایی: ژنوتیپهای گندم مقاوم به خشکی برای تولید پایدار نان در مناطق نیمهخشک | 1404/6/9 | - | ![]() |
۲ بار | |
۴ | اثرات کاربرد قبل از برداشت ملاتونین بر ویژگیهای کیفی زغال اخته | 1404/6/9 | - | ![]() |
۲ بار | |
۵ | بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بیولوژیکی نوشیدنی انار پروبیوتیک فراسودمند غنیشده با ژل آلوئه ورا | 1404/6/9 | - | ![]() |
۱ بار | |
۶ | ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین- کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره رازیانهFoeniculum vulgare) ( | 1404/6/9 | - | ![]() |
۱ بار | |
برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه |