• صفحه اصلی
  • درباره پایگاه
  • فهرست سامانه ها
  • الزامات سامانه ها
  • فهرست سازمانی
  • تماس با ما
  • JCR 2016
  • جستجوی مقالات
شنبه 15 شهریور 1404

فهرست مقالات


پژوهش های صنایع غذایی، 1404، جلد ۳۵، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی ویژگی‌های پروبیوتیکی، آنتی اکسیدانی و ایمنی سویه Lactiplantibacillus plantarum sps۱ 1404/5/14 - Get XML Data ۹ بار
۲ تأثیر تأثیر غنی‌سازی شکلات داغ با پودر زنجبیل بر خصوصیات کیفی آن 1404/6/9 - Get XML Data ۲ بار
۳ افزایش امنیت غذایی و کیفیت نانوایی: ژنوتیپ‌های گندم مقاوم به خشکی برای تولید پایدار نان در مناطق نیمه‌خشک 1404/6/9 - Get XML Data ۲ بار
۴ اثرات کاربرد قبل از برداشت ملاتونین بر ویژگی‌های کیفی زغال اخته 1404/6/9 - Get XML Data ۲ بار
۵ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بیولوژیکی نوشیدنی انار پروبیوتیک فراسودمند غنی‌شده با ژل آلوئه ورا 1404/6/9 - Get XML Data ۱ بار
۶ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین- کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره رازیانهFoeniculum vulgare) ( 1404/6/9 - Get XML Data ۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه

Remember

ارسال پیام برخط

در صورت مشاهده هر نوع اشکال در داده های پایگاه و یا برای ارسال نظرات و پیشنهاد های خود می توانید با پر کردن فرم تماس ما را در جریان قرار دهید.
برای پر کردن فرم تماس اینجا را کلیک کنید.

آمار پایگاه

نمایه شده در ISI 135
نمایه شده در PubMed 109
نمایه شده در Scopus 191
کاربران برخط 1033
بازدید امروز 17020
بازدید کل 34819161

اطلاعات تماس

آدرس : تهران، سعادت آباد، بلوار پاکنژاد شمالی، بالاتر از میدان سرو، نبش کوچه ندا، پلاک ۶۸، ساختمان جاوید، واحد ۱۶
پست الکترونیک: yektaweb-AT-gmail.com

توجه

کلیه حقوق این وب سایت و مطالب آن متعلق به شرکت یکتاوب بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و برنامه نویسی: یکتاوب افزار شرق