فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1403، جلد ۱۷، شماره ۱ | ||||||
ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
۱ | ساخت دستگاه پرس برای استخراج روغن کنجد و ارزیابی آن با استفاده از تکنیک هوش مصنوعی | 1404/4/26 | - | ![]() |
۲ بار | |
۲ | بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی پولک بر گونههای کورینهباکتریوم تولیدکننده بیوفیلم | 1404/4/26 | - | ![]() |
۲ بار | |
۳ | مروری بر اصول و کاربرد فن آوری غیرحرارتی فراصوت در فرآوری مواد غذایی | 1404/4/26 | - | ![]() |
۲ بار | |
۴ | ارزیابی آفلاتوکسین B۱ در دانه، روغن و کره بادام زمینی عرضهشده در شهرستان کرج به روش الایزا | 1404/4/26 | - | ![]() |
۲ بار | |
۵ | تأثیر اینولین استخراج شده از ترهفرنگی (Allium porrum L) با فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سینبیوتیک | 1404/4/26 | - | ![]() |
۲ بار | |
۶ | ارزیابیتأثیر عصارههای دارچین (Cinnamomum verum) و بذر زنیان (Trachyspermum ammi L.) بر بعضی از ویژگی های کیفی روغن سویا طی زمان نگهداری | 1404/4/26 | - | ![]() |
۳ بار | |
برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه |