فهرست مقالات


فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1403، جلد ۱۷، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ ساخت دستگاه پرس برای استخراج روغن کنجد و ارزیابی آن با استفاده از تکنیک هوش مصنوعی 1404/4/26 - Get XML Data ۲ بار
۲ بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی پولک بر گونه‌های کورینه‌باکتریوم تولیدکننده بیوفیلم 1404/4/26 - Get XML Data ۲ بار
۳ مروری بر اصول و کاربرد فن آوری غیرحرارتی فراصوت در فرآوری مواد غذایی 1404/4/26 - Get XML Data ۲ بار
۴ ارزیابی آفلاتوکسین B۱ در دانه، روغن و کره بادام زمینی عرضه‌شده در شهرستان کرج به روش الایزا 1404/4/26 - Get XML Data ۲ بار
۵ تأثیر اینولین استخراج شده از تره‌فرنگی (Allium porrum L) با فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سین‌بیوتیک 1404/4/26 - Get XML Data ۲ بار
۶ ارزیابی‌تأثیر عصاره‌های دارچین (Cinnamomum verum) و بذر زنیان (Trachyspermum ammi L.) بر بعضی از ویژگی های کیفی روغن سویا طی زمان نگهداری 1404/4/26 - Get XML Data ۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه